Η ιδιαιτερότητα που κρίνει το μέλλον του Μολό

Δημοσιεύθηκε 4 μήνες πριν, στις 2:08:0 6/3/2021,

Όλα ορίζονται από τη βούληση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το συμβόλαιο του Γιοάν Μολό τελειώνει στο τέλος του μήνα και η υπόθεση ανανέωσής του βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Για την ακρίβεια σε αβεβαιότητα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτός, ο οποίος θα κρίνει ουσιαστικά το αν ο Γάλλος θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα και τη νέα σεζόν.

Το πρόβλημα που αφορά εν προκειμένω τον Μολό, είναι το σε ποια θέση θα αγωνίζεται. Φέτος αναγκαστικά κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας και τα πήγε αξιοπρεπέστατα. Αν ο Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει για εκεί, τότε ίσως έχει κάποιες ελπίδες παραμονής. Επειδή όμως η φυσική του θέση είναι εξτρέμ και ο Σέρβος για εκεί αναζητά κάτι διαφορετικό, μειώνει κάπως τις πιθανότητες για τον 32χρονο άσο. Αυτή είναι στην ουσία και η ιδιαιτερότητα, που θα κρίνει την υπόθεση.

Η κατάσταση θα αρχίσει να ξεδιαλύνει τώρα, που ο Ιβάν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και πιάνει για τα καλά δουλειά. Πρώτα άλλωστε θα έρθουν οι εκκαθαρίσεις και μετά οι μεταγραφές.

Σημειωνεται, πάντως, ότι ο Μολό έχει ξεκαθαρίσει ότι θα κάνει υπομονή για το "τριφύλλι". Όχι... παντοτινή, αλλά προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr