Ανοικτές προπονήσεις για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 7:03:0 5/31/2021,

Η αίτηση συμμετοχής στα δοκιμαστικά που θα διεξαχθούν 11-12 Ιουνίου για γεννηθέντες 2010-2012

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι το διήμερο 11-12 Ιουνίου 2021 θα διοργανώσει ανοικτές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές (περιλαμβανομένων των τερματοφυλάκων) που δεν ανήκουν σε σχολές του δικτύου Panathinaikos Soccer Schools, γεννηθέντες τα έτη 2010-2012 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας με σκοπό, όσοι επιλεγούν από τους προπονητές, να ενταχθούν στην Ακαδημία.

Στις προπονήσεις θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας που θα είναι σε ισχύ τις ημέρες των προπονήσεων, βάσει των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το άθλημα του ποδοσφαίρου και τις συγκεκριμένες ηλικίες.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κατεβάσει την σχετική αίτηση συμμετοχής στα δοκιμαστικά, να την συμπληρώσει και να την αποστείλει στο email της γραμματείας της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού: academy@pao.gr

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές  μέχρι την Τρίτη 8 Ιουνίου. Όλες οι εμπρόθεσμες αιτήσεις θα γίνουν δεκτές και ως εκ τούτου όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα προσέλθουν στις παρακάτω ορισμένες ημέρες και ώρες με αθλητική περιβολή για να προπονηθούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr