Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλό θα είναι να μάθει από τον Ερασιτέχνη

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 7:13:0 5/29/2021,

Η φετινή σεζόν στο ποδόσφαιρο τελείωσε με μια τεράστια αποτυχία που έκανε απίστευτο… κρότο και ίσως ξύπνησε πολλούς.

Σίγουρα πριν από μερικά χρόνια η "Μάνα του Λόχου" είχε βρεθεί σε τραγικό σημείο, ίσως το δυσκολότερο από τα 113 χρόνια που υπάρχει ο Σύλλογος. Διοικήσεις πρωτοδικείου, τμήματα που έκλειναν ή άλλα, όπως του βόλεϊ, κέρδιζαν την παραμονή τους στην Α1 στο… και ένα, ενώ ένα πολύ νοσηρό κλίμα επικρατούσε παντού.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν η διοίκηση πήγε σε διαφορετικά χέρια και με την αμέριστη συμπαράσταση πολλών Παναθηναϊκών, αλλά και του κόσμου, μπορέσαμε να δούμε τα όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια. Δύο πρωταθλήματα, στο βόλεϊ ανδρών πέρσι και στο μπάσκετ γυναικών πριν λίγες μέρες, αλλά και ένα λίγκ καπ και πολλές διακρίσεις σε ατομικά αθλήματα, όμως γενικότερα πολύ καλές και στοχευμένες κινήσεις παντού. Μεταγραφές πάντα από το… πάνω ράφι, που στόχο έχουν την ενίσχυση του εκάστοτε τμήματος, ακόμα και στον στίβο, αλλά και στην σκοποβολή.

Παράλληλα ο κόσμος, αν και βρισκόμενος σε συνθήκες πανδημίας, είναι πάντα παρών. Έχει αγκαλιάσει όλα τα τμήματα και γίνεται τεράστια προσπάθεια να υπάρξουν νέα μέλη, κάτι που θα γιγαντώσει τον Ερασιτέχνη. Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται λόγω των τίτλων αλλά της προσπάθειας που γίνεται και του στόχου που έχει θέσει ο Σύλλογος να επανέλθει με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Όλα αυτά είναι ακριβώς το αντίθετο στα όσα γίνονται στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Εσωστρέφια, γκρίνια, λάθος επιλογές και κυρίως αδιαφορία από τον κόσμο της ομάδας. Και είναι πολύ λογικό να υπάρχουν προβλήματα, όμως το πιο βασικό είναι να τα αλλάζεις και όχι να τα… παντρεύεσαι.

Η φετινή σεζόν στο ποδόσφαιρο τελείωσε με μια τεράστια αποτυχία που έκανε απίστευτο… κρότο και ίσως ξύπνησε πολλούς.Το άκουσμα της είδησης για αρκετά μεγάλη αύξηση του μπάτζετ, η απόκτηση ενός "κανονικού" προπονητή που μπορεί να ακούς το όνομά του και να μην τρομάζεις, όμως το γεγονός ότι όσοι τον έχουν ζήσει λένε μόνο καλά λόγια, κάνουν μια καλή αρχή. Το θέμα είναι να υπάρξει στόχος και όραμα γιατί μόνο τότε θα αλλάξουν τα πράγματα και ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του…

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr