Μεγάλες αλλαγές σε Λεωφόρο και Κορωπί

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 7:11:0 5/25/2021,

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που αποφασίστηκαν να γίνουν τόσο στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου όσο και στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Στο «Απόστολος Νικολαίδης» γίνεται πλήρη ανακατασκευή και ολική ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου. Προκειμένου ωστόσο να πετύχουν κάτι τέτοιο έχει ήδη σκαφτεί σε βάθος 25 εκατοστών προκειμένου να τοποθετηθεί καινούργιο αποστραγγιστικό σύστημα και να αφαιρεθεί το προβληματικό υπόστρωμα. Επιπρόσθετα αναμένεται να τοποθετηθεί άμμος, ενώ στη συνέχεια γεωπόνος από την Ιταλία θα αρχίσει τη σπορά στο γήπεδο, με στόχο ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος εντός 45 ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριφύλλι αγόρασε και δεύτερο φωτιστικό σώμα από την Ολλανδία και καινούργιο εξοπλισμό συντήρησης που θα βρίσκεται μόνιμα στη Λεωφόρο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν κι άλλες εργασίες στο ιστορικό γήπεδο του τριφυλλιού οι οποίες και θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Αναφορικά με το προπονητικό κέντρο της ομάδας θα γίνουν αλλαγές που σκοπό θα έχουν να βελτιωθεί η καθημερινότητα της ομάδας. Από κει και έπειτα, το πλαστικό γήπεδο μετατρέπεται σε φυσικό, ενώ γίνεται συντήρηση και στα άλλα δύο γήπεδα, καθώς και τοποθέτηση νέου αποστραγγιστικού. Το χορτάρι που τοποθετείται θα είναι παρόμοιο με της Λεωφόρου, προκειμένου να έχει την ίδια αίσθηση και να προσαρμόζονται οι ποδοσφαιριστές.

 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr