Νέος γύρος συζητήσεων με τον Αλεξανδρόπουλο

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 11:30: 5/23/2021,

Περιμένει το «ναι» του ταλαντούχου μέσου ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και εβδομάδες προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, προκειμένου να διατηρήσει τον ταλαντούχο κεντρικό χαφ στις τάξεις του. Αυτές οι συζητήσεις θα ενταθούν με νέους κύκλους διαπραγματεύσεων, τώρα που η σεζόν έχει ολοκληρωθεί.

Στους "πράσινους" έχουν αναγνωρίσει ότι ο "Αλεξανδρό" αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του κλαμπ (αν όχι το μεγαλύτερο). Και επειδή το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, θέλουν να δρομολογήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τις εξελίξεις. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι καλό, με την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας τους αμοιβαία.

Με αφορμή τους χειρισμούς στην υπόθεση Αλεξανδρόπουλου, πάντως, αναδεικνύεται και η αλλαγή πολιτικής στα θέματα ανανεώσεων και επεκτάσεων συμβολαίων. Επί Νταμπίζα στην τεχνική διεύθυνση, ο Παναθηναϊκός χώριζε σε κατηγορίες τους ποδοσφαιριστές και όσοι συμπεριλαμβάνονταν στην ίδια κλίμακα κατόπιν αξιολόγησης, είχαν περίπου την ίδια οικονομική πρόταση. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί στις περιπτώσεις Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη πέρσι.

Επίσης, οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο δεν γίνονταν από το καλοκαίρι, αλλά λίγο πριν μπούμε στο τελικό στάδιο προ της λήξης της συνεργασίας. Πλέον, παρατηρούμε ότι στον Παναθηναϊκό επεξεργάζονται ξεχωριστά την εκάστοτε υπόθεση (βλ. Ξενόπουλο, Καμπετσή, Χριστογεώργο και τώρα Αλεξανδρόπουλο) επιχειρώντας να κλείσει όσο πιο νωρίς όποια υπόθεση μπορεί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr