Ο Δρακωτός ετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα!

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 8:32:0 5/20/2021,

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του "Πράσινου Τύπου".

Αν νομίζει κανείς ότι η υπόθεση του Μάρκου Δρακωτού έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό, τότε μάλλον κάνει λάθος. Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να υποβαθμίζει το ενδιαφέρον του, ωστόσο εκείνος δεν καταθέτει τα... όπλα. Δεν θα το κάνει ούτε τόσο γρήγορα, ούτε τόσο εύκολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ομογενής επιχειρηματίας σκοπεύει σύντομα να κάνει επίσημο το ενδιαφέρουν του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέλιξη ανεξάρτητη από το αν θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για να ανοίξει τα χαρτιά του!

Όσοι βρίσκονται και ζουν στις ΗΠΑ, γνωρίζουν καλά ότι ο Μάρκος Δρακωτός είναι από από τους σοβαρότερους ομογενείς, που εκτός από επιτυχημένες επιχειρήσεις στο κομμάτι του real estate, έχει και μεγάλη προσφορά στον Ελληνισμό της Αμερικής. Γι’ αυτό και το ενδιαφέρον του για την «πράσινη» ΠΑΕ μόνο αδιάφορο δεν κρίνεται.

Σημειώνεται, ότι στην προσπάθεια που κάνει να μπει στον Παναθηναϊκό, ο Δρακωτός δεν είναι μόνος του. Υπάρχει από πίσω μια ομάδα κι άλλων επιφανών επιχειρηματιών, που έχουν καταστήσει ένα κονσόρτιουμ έτοιμο να εμπλακεί στα κοινά του «τριφυλλιού». Το βασικότερό τους πρόβλημα την προκειμένη στιγμή, είναι το ότι ο Αλαφούζος δεν δείχνει διάθεση να πουλήσει!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr