Ο ρόλος που μπορεί να έχει ο Συλαϊδόπουλος στο νέο Παναθηναϊκό

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 9:32:0 5/16/2021,

Ο Έλληνας τεχνικός έχει τα φόντα να επιτελέσει έναν ιδιαίτερο, όσο και σημαντικό, ρόλο.

Αν περίμενε κανείς να δει έναν άλλο Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, τότε μάλλον εθελοτυφλούσε. Οι παθογένειες που έχει η ομάδα δεν έφυγαν με την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι, παρότι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος επιχείρησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του το τελευταίο τριήμερο.

Μιλώντας για τον υπηρεσιακό προπονητή του Παναθηναϊκού, λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν το πόσο σπουδαία δουλειά έκανε στις "πράσινες" ακαδημίες. Ο Συλαϊδόπουλος είναι ο τεχνικός που γαλούχησε τη γενιά του Αλεξανδρόπουλου, ξεκινώντας από την Κ-17 και συνεχίζοντας την πολύ σημαντική δουλειά του στην Κ-19.

Οι "πράσινοι" αναζητούν προπονητή για την επόμενη ημέρα, ψάχνοντας κατά κύριο λόγο στην ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, ο Συλαϊδόπουλος μπορεί να έχει ρόλο στην επόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να είναι ένας μόνιμος βοηθός στον πάγκο του "τριφυλλιού", όντας ένας σταθερός πόλος στο προπονητικό τιμ του συλλόγου. Αυτό θα επιτρέψει στο κλαμπ να μην μένει ποτέ χωρίς μια σταθερά στον πάγκο του, ακόμη κι αν υπάρχει αλλαγή του κάθε βασικού προπονητή. Όπως δηλαδή συμβαίνει τώρα ακριβώς με Μπόλονι.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr