Μπαρτζώκας, ο προπονητής της... πετσέτας για να μην βλέπουν τις βρισιές του!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 4:02:0 6/15/2022,

Η ντροπή μάλλον δεν φτιάχτηκε για κάτι προπονητές σαν τον συγκεκριμένο.

Μέσα από αυτήν εδώ τη γωνιά, έχετε μάθει ότι δεν αποκρύβεται ποτέ η πραγματικότητα και η αλήθεια. Επανειλημμένα έχουμε αναδείξει όχι μόνο το πόσο καλύτερος είναι αγωνιστικά ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό, αλλά και το πόσο υψηλό προπονητικό υπόβαθρο έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Καμία από τις παραπάνω συνθήκες, ωστόσο, δεν είναι ικανή για να κάνει τον Μπαρτζώκα έναν άνθρωπο άξιο σεβασμού. Και γιατί το λέμε αυτό; Παραβλέπουμε τα καραγκιοζιλίκια με την αναζήτηση ενός δημοσιογράφου (σαν ανακριτής), επειδή κάτι που έγραφε δεν τους άρεσε. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό και από το πρώτο δεκάλεπτο δεν σταμάτησε να βρίζει. Τα Θεία, τους διαιτητές, όποιον υπήρχε και δεν υπήρχε στο κλειστό!

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να μην τον πιάνει η κάμερα, οι συνεργάτες του του έδωσαν μία κόκκινη πετσέτα να βάζει μπροστά από το στόμα του, προκειμένου να μην καταγράφει ο φακός τα όσα έλεγε! Ένας προπονητής που αναδείχθηκε κορυφαίος φέτος στην Euroleague και είναι τόσο λίγος στην πράξη. Αλλά δεν πειράζει. Ας χαρεί όσο μπορεί, γιατί ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει. Και τότε, ίσως ξανασυναντήσει τους φίλους του Ολυμπιακού σε κάποιο πάρκινγκ του ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr