
Το ότι ολοκλήρωσε το ματς ο παλαιστής Άμραμπατ είναι από τα... ανήκουστα!
Τι μάθαμε λοιπόν μετά το τέλος του ντέρμπι στη Λεωφόρο; Ότι η ΑΕΚ έχει παράπονα από τη διαιτησία. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται για ένα δήθεν πέναλτι-χέρι του Σάρλια στο 13'. Μάλλον είχαν καταλάβει και οι ίδιοι πως αν δεν έστηναν την μπάλα στα 11 βήματα, γκολ δεν θα έβαζαν ποτέ. Όσο ανώτεροι κι αν (όντως) ήταν στο πρώτο μέρος.
Αλλά πραγματικά, είναι τρομερό να μιλάει η ΑΕΚ για διαιτησία. Όταν ο Άμραμπατ έπρεπε να έχει αποβληθεί από το ημίχρονο κιόλας! Ο... παλαιστής της Ένωσης δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 36' για σκληρό μαρκάρισμα στον Χουάνκαρ, ωστόσο λίγο νωρίτερα είχε πετάξει την μπάλα μακριά, ενώ ο διαιτητής είχε σταματήσει το παιχνίδι υποδεικνύοντας φάουλ. Με βάση τους κανονισμούς, αυτό είναι ξεκάθαρα κίτρινη. Αν είχε τιμωρηθεί κανονικά από τον Μαυροβούνιο ρέφερι, τότε στο 36' θα έπρεπε να είχε αντικρίσει την κόκκινη (σ.σ. δύο κίτρινες κάρτες δηλαδή).
Ανεξαρτήτως αυτής της φάσης, όμως, ο Άμραμπατ δεν σταμάτησε να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να απωθεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού όχι μία, αλλά επαναλαμβανόμενες φορές. Είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως ο εν λόγω παίκτης δεν αποβλήθηκε από το γήπεδο.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται!»
- Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (pics)
- Η μεταγραφή του Λι δείχνει το δρόμο για την επόμενη χρονιά - Έρχονται κι άλλες κινήσεις
- Καλώς ήρθατε στο νέο ελληνικό μπάσκετ και στις... καινοτόμες ιδέες όσων το πρεσβεύουν!
- Ο Σύλλογος Μεγάλος είναι ξανά εδώ!
- Με έδρα τη Λεωφόρο και στα προκριματικά και στους ομίλους του Conference!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr