«Σκούζει» ο Ολυμπιακός για Βοτανικό και βλέπει εύνοια, ενώ ακόμα χρωστάει το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Δημοσιεύθηκε 11 ημέρες πριν, στις 7:30:0 1/15/2022,

«Ξύδι» και θα... περάσει, η πρότασή μας προς τον Πειραιά.

Η προοπτική γιγάντωσης του Παναθηναϊκού μέσα από το γήπεδο στον Βοτανικό, είναι λογικό να μην κάθεται καλά σε ορισμένους. Ειδικά μάλιστα στον Ολυμπιακό, δεν μπορούν να κρύψουν την αμηχανία και τις «κραυγές» τους. Βλέπετε, σε λίγα χρόνια, εφόσον όλα προχωρήσουν ομαλά, το «τριφύλλι» θα διαθέτει το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα και πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα, με τις καλύτερες εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη. Όλα αυτά θα θέσουν τις βάσεις, για να γίνει πράξη ξανά το «πρωταθλητής σε όλα τα σπορ».

Αυτά, λοιπόν, δεν κάθονται καλά στον Ολυμπιακό. Τον μόνιμα ευνοημένο του ελληνικού συστήματος. Στον Πειραιά λοιπόν βλέπουν εύνοια (εδώ γελάμε) στον Βοτανικό υπέρ του Παναθηναϊκού! Κι όμως, το ξεστόμισαν. Οι τύποι που έχουν ρίξει... κανόνι στις οφειλές για το «Γ. Καραϊσκάκης», που απέκτησαν παράνομα γήπεδο στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων εις βάρος της ΑΕΚ, οι άνθρωποι που εξαφάνισαν κάθε σωματείο του Πειραιά μη και έχει αξίωση στο... διορισμένο γήπεδό τους, τολμούν και μιλούν και εύνοια. Ε πάει πολύ!

Ο Παναθηναϊκός, κύριοι, δεν ευνοείται από κανέναν. Ούτε το χρειάζεται. Ο λόγος που θα αποκτήσει στον Βοτανικό ό,τι αποκτήσει, θα γίνει λόγω της παραχώρησης της Λεωφόρου. Όχι, οι «πράσινοι» δεν αποκτούν τσάμπα όπως λανθασμένα πολλοί λένε τα γήπεδα ποδοσφαίρου και Ερασιτέχνη στον Βοτανικό. Η «πληρωμή» του, είναι η αποχώρησή του από την ιστορική του έδρα, της οποίας καθίστατο ανέκαθεν νόμιμος ιδιοκτήτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr