Ώρα αποφάσεων για Ράντονιτς

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 7:54:0 6/29/2022,

Παρά τα δημοσιεύματα των Μαυροβούνιων, στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις επόμενες ώρες την απόφαση του Ντέγιαν Ράντονιτς που ζυγίζει όλα τα δεδομένα.

Ελεύθεροι προπονητές δεν υπάρχουν πολλοί στην αγορά με αυτά τα κριτήρια και αυτός είναι ο λόγος που η βασική επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν ο Ράντονιτς και η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατέθεσε την πρότασή της, γνωρίζοντας πως και τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά.

Ο Ράντονιτς είχε ζητήσει κάποιες μέρες προθεσμία για να αποφασίσει και φαίνεται πως η ώρα της ανακοίνωσης πλησιάζει. Μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστή ποια είναι αυτή και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν καθώς παρά τα χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα περί «όχι» στον Αστέρα και «Ναι» στο «τριφύλλι», στο στρατόπεδο του εξάστερου δεν έχουν λάβει τέτοια ενημέρωση.

Δεδομένα υπάρχει αισιοδοξία ως προς την κατάληξη της υπόθεσης, ωστόσο απόφαση δεν υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός περιμένει το ΟΚ του Ράντονιτς για να προχωρήσει τον σχεδιασμό του τόσο σε επίπεδο αποχωρήσεων όσο και υπογραφών με νέους παίκτες, Έλληνες και ξένους.

Αυτή η ώρα λοιπόν φαίνεται πως δεν αργεί δεδομένου ότι ο Αστέρας έχει ζητήσει μια απάντηση μέχρι τις 30/06 και εξυπακούεται πως ταυτόχρονα θα την πληροφορηθεί και ο Παναθηναϊκός που λόγω brand name και φιλοδοξιών δε μπορεί να μπει σε ζυγαριά με τη σερβική ομάδα.

Τα κίνητρα της επόμενης μέρας, η δημιουργία μιας ομάδας με μεγάλους στόχους και οι καλύτερες συνθήκες σε οικονομικό, αγωνιστικό επίπεδο αλλά και των εγκαταστάσεων αποτελούν σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα, τα μεγάλα όπλα του Παναθηναϊκού για να προσελκύσει ξανά ανθρώπους με εμπειρία και ικανότητα.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr