Προσπάθεια πραξικοπήματος για να μην τελειώσει ο Μπερτομέου!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 6:32:0 6/24/2022,

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φενέρ, Εφές και Βιλερμπάν, η απόλυτη ντροπή του μπάσκετ!

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φενέρ, Εφές και Βιλερμπάν επιχειρούν να βάλουν... βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Συγκεκριμένα οι έξι αυτές ομάδες, εντελώς πραξικοπηματικά, επιδιώκουν να ακυρώσουν το meeting που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου, με κεντρικό θέμα την «επικύρωση της απόλυσης και την αποζημίωση του Τζόρντι Μπερτομέου»καθώς και τις «υποψηφιότητες για τον νέο Πρόεδρο και τον Γενικό/ Εκτελεστικό Διευθυντή της λίγκας».

Στην επιστολή που έστειλαν, μάλιστα, θέλουν να βγάλουν εκτός ψηφοφορίας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρότι μιλάμε για βασικό μέτοχο του συνεταιρισμού, προκειμένου να μην υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία για την αποπομπή Μπερτομέου!

Αυτό το αυτάρεσκο υποκείμενο, ο καταστροφέας κάθε αξιοπιστίας του ευρωπαϊκού μπάσκετ στη σύγχρονη μορφή του, δεν μπορεί να χωνέψει ότι τελειώνει από την Euroleague. Όσο και να χτυπιέται όμως ο Τζόρντι, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον! Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φενέρ, Εφές και Βιλερμπάν, συνιστούν προφανώς την απόλυτη ντροπή του μπάσκετ. Αλλά δεν θα αφήσουν οι υπόλοιπες ομάδες έναν επικίνδυνο τύπο και 6 συλλόγους που δρουν ΜΟΝΟ για το συμφέρον τους, να καταστρέψουν ένα ολόκληρο άθλημα.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr