Σαντ-Ρος: O μοναδικός με συμβόλαιο που δύσκολα συνεχίζει

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 3:00:0 6/24/2022,

Ο Κουβανός έχει μεν συμβόλαιο, αλλά το μέλλον του στο ΟΑΚΑ μόνο βέβαιο δεν είναι.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει δυναμικά την ενίσχυσή του (σ.σ. αναμενόμενο από τη στιγμή που δεν έχει προπονητή), ωστόσο ως προς το κομμάτι των αποχωρήσεων τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Πλην των Παπαγιάννη, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Μαντζούκα, Χουγκάζ, πρόθεση είναι όλοι οι υπόλοιποι να αποτελέσουν παρελθόν. Και αν στις υποθέσεις Μέικον-Οκάρο τα πράγματα είναι πιο απλά, με την ΚΑΕ να μην ενεργοποιεί την όψιον του +1, στην περίπτωση του Σαντ-Ρος τα δεδομένα περιπλέκονται κάπως.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο παίκτης δεν παίρνει ελληνικό διαβατήριο. Αυτή η λεπτομέρεια είναι που τον θέτει σε μεγάλο βαθμό εκτός ομάδας. Κι αυτό, διότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει το ένα από τα έξι συμβόλαια ξένων που διαθέτει σε έναν αθλητή, που μετά από δύο χρόνια δεν ξέρουμε ακόμα τι θέσει παίζει. Οργανωτής μέτριος, χειριστής κακός, σουτέρ αναξιόπιστος, αμυντικός τίμιος. Την ίδια στιγμή μην ξεχνάμε ότι αν δεν έρθει π.χ. ο Καλάθης, ο Παναθηναϊκός θα πάει στο «1» και στο «2» για 4 ξένους (σ.σ. που θα συμπληρώσουν τους ήδη υπάρχοντες Λι και Νέντοβιτς). Δεν μπορεί, λοιπόν, το πέμπτο συμβόλαιο ξένου να πάει ξανά στην περιφέρεια και τον Ρος. Την ώρα που δεν υπάρχει για παράδειγμα ούτε ένας παίκτης στο «4».

Βέβαια, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να «σπάσει» το συμβόλαιο του Κουβανού. Κι εδώ υπάρχει και κάτι ακόμα σημαντικό. Ο παίκτης έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών λόγω ενός χρέους που έχει επιδικαστεί εις βάρος του, για χρέη στον προηγούμενο μάνατζέρ του. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι αν φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο παίκτης εφόσον δεν εξοφλήσει τον άλλοτε εκπρόσωπό του δεν μπορεί να υπογράψει πουθενά αλλού. Και εδώ πρέπει να βρεθεί λύση για να υπάρξει συναινετικό διαζύγιο.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr