Προανήγγειλε «πράσινο» ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος! (pic)

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 3:35:0 6/21/2022,

Σαρωτικές αλλαγές παντού!

Ο Παναθηναϊκός λύνει οριστικά από την 1/7 το ζήτημα του γηπέδου, αποκτώντας το δικό του «σπίτι» για τα επόμενα 49 χρόνια. Με βάση τη συμφωνία η οποία σε επίπεδο διαπραγματεύσεων είχε «κλειδώσει» ουσιαστικά από τον Αύγουστο, τα δεδομένα ως προς την εκμετάλλευση του κλειστού στο ΟΑΚΑ έχουν ως εξής:

Το 30% των καθαρών εσόδων από τις εμπορικές χρήσεις θα αποδίδεται στο Ελληνικό Δημόσιο, με τον Παναθηναϊκό να καρπώνεται το υπόλοιπο 70%. Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλα είναι αυτά τα νούμερα, αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι όλα αυτά τα χρόνια η ΚΑΕ όχι απλώς δεν λάμβανε χρήματα από εμπορικές χρήσεις του γηπέδου, αλλά πλήρωνε κιόλας το ενοίκιο για τη χρήση του.

Παράλληλα, το deal προβλέπει ότι το «τριφύλλι» καλείται να υλοποιήσει υποχρεωτικές επενδύσεις ύψους 3 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα 12 χρόνια. Επενδύσεις που θα μετατρέψουν το σημερινό ΟΑΚΑ σε μία «καταπράσινη» έδρα που θα θυμίζει ΜΟΝΟ Παναθηναϊκό! Με αφορμή το τελευταίο στοιχείο, μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο προαναγγέλλει τη μετατροπή του ΟΑΚΑ σε «πράσινο παλάτι» ως πρώτο βήμα για την εκμετάλλευση του κλειστού!

Δείτε τη σχετική δημοσίευση από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ:

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr