
Κατηγορηματικοί.
Μετά τη δήλωση επαναδραστηριοποίησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σειρά σεναρίων είδαν το φως της δημοσιότητας. Μεταξύ αυτών, κυκλοφόρησαν φήμες για μεταγραφή του Τόμας Ερτέλ, καθώς και πρόσληψη του Γιάννη Μπουρούση σε πόστο στην ΚΑΕ.
Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά και τα δύο. Ούτε ο Γάλλος γκαρντ ντύνεται στα πράσινα, ούτε ο Μπορούσης είναι έτοιμος για μια θέση στην ομάδα. Εξάλλου και ο ίδιος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του (σ.σ. Καρδίτσα).
Οι εξελίξεις που αναμένονται τις επόμενες ημέρες είναι πάντως σημαντικές, με το θέμα του προπονητή να είναι προτεραιότητα. Την ίδια στιγμή, θυμίζουμε ότι μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Πάρις Λι από τη Μονακό (σ.σ. θα έρθει κι αυτή όταν τελειώσουν οι τελικοί στο γαλλικό πρωτάθλημα).
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται!»
- Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (pics)
- Η μεταγραφή του Λι δείχνει το δρόμο για την επόμενη χρονιά - Έρχονται κι άλλες κινήσεις
- Καλώς ήρθατε στο νέο ελληνικό μπάσκετ και στις... καινοτόμες ιδέες όσων το πρεσβεύουν!
- Ο Σύλλογος Μεγάλος είναι ξανά εδώ!
- Με έδρα τη Λεωφόρο και στα προκριματικά και στους ομίλους του Conference!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr