
Στο Τριφύλλι εξετάζουν τα πάντα.
Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατόν τη μεγάλη αποτυχία στην EuroLeague όπου τερμάτισαν στην 13η θέση σε σύνολο 15 ομάδων (σ.σ. δεν υπολογίζονται οι ρωσικές) , και το γεγονός ότι έμειναν για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια έμειναν εκτός κατάκτησης από τους υπόλοιπους εγχώριους τίτλους, πλην του Λιγκ Καπ.
Όπως έιναι λογικό και έχετε ήδη διαβάσει με εξαίρεση τον Νέντοβιτς αναμένεται να αλλάξουν όλοι οι ξένοι της ομάδας, κάτι που δείχνει αυτομάτως 5 αλλαγές. Από εκεί και πέρα μόνο σίγουροι δεν είναι και οι Έλληνες παίκτες.
Πιο χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των Κασελάκη, Μποχωρίδη και Καββαδά, οι οποίες ωστόσο θα εξαρτηθούν και από το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής. Πάντως, με τα τωρινά δεδομένα και οι 3 είναι περισσότερο... εκτός παρά εντός ΟΑΚΑ.
Χωρίς να σημαίνει πως δεν θα αλλάξουν τα πάντα με την έλευση του νέου προπονητή.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται!»
- Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (pics)
- Η μεταγραφή του Λι δείχνει το δρόμο για την επόμενη χρονιά - Έρχονται κι άλλες κινήσεις
- Καλώς ήρθατε στο νέο ελληνικό μπάσκετ και στις... καινοτόμες ιδέες όσων το πρεσβεύουν!
- Ο Σύλλογος Μεγάλος είναι ξανά εδώ!
- Με έδρα τη Λεωφόρο και στα προκριματικά και στους ομίλους του Conference!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr