Βόβορας: «Στεναχωρημένοι γιατί δεν δείξαμε την εικόνα που θέλαμε»

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 8:37:0 6/17/2022,

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τη θέληση των παικτών του, που όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

 

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε για τρίτη φορά μέσα σε έξι μέρες από τον Ολυμπιακό, παραδίδοντας στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τα σκήπτρα του Πρωταθλητή Ελλάδας. Μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Βόβορας εξήγησε πού

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας:

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μας. Είμαστε δύο μήνες στην ομάδα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θεωρώ ότι για να μπορέσεις να κατακτήσεις τον τίτλο, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για σαράντα λεπτά, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Είχαμε κάποια κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός. Αυτά τα τρία - τέσσερα λεπτά είναι πολύ σημαντικά. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε. Θέλαμε πολύ να κάνουμε μια νίκη για να βάλουμε πίεση στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν δείξαμε την εικόνα που θέλαμε. Τα παιδιά ήθελαν πολύ. Το έβλεπες στα μάτια τους, ήταν πολύ επιθετικοί, το ήθελαν πολύ. Χάσαμε κάποια λεπτά για να διαβάσουμε και να είμαστε πιο επιθετικοί. Αυτό δεν μπορείς να το έχεις σε μια σειρά τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός όλη τη σεζόν ήταν εξαιρετικός, έφτασε ένα σουτ μακριά από τον τελικό του Final Four. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά δεν έφτανε".

Για την επόμενη μέρα: "Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. Είμαστε στεναχωρημένοι. Όταν δεν έχεις πάρει ούτε μια νίκη σε τελικούς, νιώθεις μεγάλη στεναχώρια και πίκρα για τον σύλλογο. Πρέπει να επανέλθει εκεί που πρέπει βάσει ιστορίας".

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr