Άμεσα... αντανακλαστικά Λιόλιου, κάνει συνέντευξη Τύπου

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 10:16: 6/17/2022,

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι την Τρίτη (21/6) θα διεξαχθεί συνέντευξη Τύπου με τον Βαγγέλη Λιόλιο και, ταυτόχρονα, ζητά να λάμψει η αλήθεια.

Το ΔΣ της ΕΟΚ έκανε αναφορά στις ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ και ζητά άμεσα από την «Ένωση» την προσκόμιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων για τις καταγγελίες της. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση των Εισαγγελικών Αρχών για όσα έχουν συμβεί με σκοπό «να λάμψει η αλήθεια», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι ο πρόεδρος, Βαγγέλης Λιόλιος, θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (21/6, 12:00).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις τελευταίες ημέρες τις συνεχόμενες ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ, οι οποίες περιέχουν πλήθος καταγγελιών για τη Basket League, αλλά και το χώρου του ελληνικού μπάσκετ συνολικά.

Το ΔΣ της ΕΟΚ ως ο θεσμικός φορέας του αθλήματος στη χώρα, στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει άμεσα από την ΚΑΕ ΑΕΚ την προσκόμιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων όσων καταγγέλλει προκειμένου να τα καταθέσει, όπως ορίζει ο νόμος, στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.). Επίσης καταθέτει εντός της ημέρας όλο το φάκελο με τις ανακοινώσεις – καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ καθώς και των αντίστοιχων δημοσιευμάτων στον Εισαγγελέα για την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.

Είναι αδιανόητο να παραμείνουν τόσο βαριές σκιές πάνω από το ελληνικό μπάσκετ, χωρίς να υπάρξει έρευνα σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους πραγματικά τις έχουν. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει.

Με αφορμή τα παραπάνω, αλλά και τις εξελίξεις στη Basket League τη Τρίτη 21/6 και ώρα 12.00, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΟΚ.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι συνολικά οι εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ, με όσα συμβαίνουν στη Basket League με το ζήτημα των αδειοδοτήσεων των ΚΑΕ αλλά και με τις «σκιές» που έχουν δημιουργηθεί από επίσημες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις ομάδων και παραγόντων».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr