Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παράπονο από τους διαιτητές, θα σφυρίξουν όπως πρέπει στους τελικούς!»

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 2:07:0 6/8/2022,

Ο Δημήτρης Κοντός τοποθετήθηκε για το ζήτημα που έχει ανακύψει με τη διαιτησία στο ελληνικό μπάσκετ, επιχειρώντας να καταστήσει σαφές ότι ο Παναθηναϊκός δεν θεωρεί τον εαυτό του βαλλόμενο από τη νέα διοίκηση ΕΟΚ-ΚΕΔ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Είναι νωρίς ακόμη για να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το νέο καθεστώς σε ΕΟΚ-ΚΕΔ είναι προκατειλημμένο κατά του Παναθηναϊκού λόγω της πολυετούς προσπάθειας των ιδιοκτητών του ΟΣΦΠ να συνδυάσουν εσφαλμένα το προηγούμενο καθεστώς με την ΚΑΕ ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα παράπονο από τους διαιτητές αναγνωρίζοντας πως και εκείνοι πιθανό να έχουν μια κακή μέρα στην απόδοση τους. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι σε περίπτωση πρόκρισής μας στους τελικούς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπιστεί με τον απαραίτητο σεβασμό που πρέπει να λαμβάνει η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, η πολυνίκης ομάδα της χώρας που επί δεκαετίες κρατάει το μπάσκετ ψηλά και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να ζουν από το μπάσκετ.

Ήρθε η ώρα των τελικών και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι διαιτητές θα διαψεύσουν με τη απόδοση τους όσους τυχόν πιστεύουν ότι αυτοί κοιτάζουν τις διαφορές πόντων και τις ανατροπές στους αγώνες και θα επικεντρωθούν στο να υπάρξει απόλυτη δικαιοσύνη στα σφυρίγματα τους, το οποίο άλλωστε θα έπρεπε να είναι και το μοναδικό τους μέλημα".

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr