Σερέλης: «Θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο υψηλότερο επίπεδο»

Δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα, στις 2:45:0 4/15/2022,

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη για τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και το συγκινητικό «αντίο» στο Λαύριο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα του Λαυρίου ο Έλληνας τεχνικός:

«Δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να χωρέσουν όλα όσα έχουμε ζήσει στο 𝝠𝝖𝝪𝝦𝝞𝝤 μέσα σε μερικές γραμμές.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να μπορέσω να ευχαριστήσω έναν έναν ονομαστικά όλους όσοι υπήρξαν συνοδοιπόροι σε αυτό το μεγάλο και υπέροχο ταξίδι. Ξέρετε όλοι ότι χωρίς εσάς δε θα καταφέρναμε τίποτα.

Ένα μεγάλο 𝝚𝝪𝝬𝝖𝝦𝝞𝝨𝝩𝝮 ανήκει σε όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, σε όλους τους προπονητές και μέλη του σταφ που συνυπήρξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ξέρετε όλοι ότι χωρίς εσάς δε θα ήταν τίποτα ίδιο.

Δεν είναι ποτέ δυνατό να πω ότι αποχωρώ από το Λαύριο, γιατί από την οικογένειά σου δεν αποχωρείς και το Λαύριο είναι οικογένειά μου.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο υψηλότερο επίπεδο και ήρθε η ώρα να το πράξω με τις αρχές που είχα και έχω ως προπονητής.

Καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για το Λαύριο, για την ομάδα μας. Κυρίως καταφέραμε να κάνουμε το Λαύριο μια ομάδα πρότυπο ως προς τη φιλοσοφία της για το μπάσκετ και παράλληλα μια ομάδα απολύτως υγιή σε όλα τα επίπεδα.

Το Λαύριο θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, θα συνεχίσει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα και τη στήριξη μιας ολόκληρης πόλης. Αυτό δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνεχίζουμε 𝝡𝝖𝝛𝝞, αγωνιζόμαστε 𝝡𝝖𝝛𝝞 για την ομάδα μας.

Το εις το επανιδείν είναι αυτονόητο!».

 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr