Η πρώτη διοικητική παρέμβαση Γιαννακόπουλου μετά από 2 χρόνια - Τοποθετήθηκε κι επίσημα με δήλωση!

Δημοσιεύθηκε 3 μήνες πριν, στις 6:27:0 4/12/2022,

«Σκούπα» δια χειρός Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Πραγματικά είναι αδύνατο να περιγράψει κανείς το ποσό συνταρακτικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Οι αποχωρήσεις είναι τόσο μαζικές και ηχηρές, που έχει πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον η επόμενη ημέρα.

Παρελθόν αποτελούν ήδη οι Διαμαντίδης, Πρίφτης, Παππάς και Τριαντόπουλος. Ο τελευταίος θα μείνει μεν στη θέση του μέχρι το καλοκαίρι, αλλά καθαρά για τυπικούς λόγους ομαλής λειτουργίας της ΚΑΕ.

Την ίδια στιγμή, ο Αργύρης Πεδουλάκης επιστρέφει σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και μεταξύ άλλων, θα κληθεί να αποφασίσει και για τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Την ίδια ώρα, ο Αλβέρτης τελειώνει από τη διοικητική του θέση, με την πρόταση για τον ίδιο να είναι να επιστρέψει στο ρόλο του γενικού αρχηγού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί, όμως, αν θα την δεχθεί.

Το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από όλες τις παραπάνω εξελίξεις, είναι η παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής. Για την ακρίβεια μετά από δύο σχεδόν χρόνια μη ενασχόλησης ο μεγαλομέτοχος όχι απλώς αντιδρά, αλλά καρατομεί σχεδόν τους πάντες, παίρνοντας κανονική «σκούπα»! Μάλιστα ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε αναφορικά με τις αποφάσεις του:

«Να έχεις βγει ξεκάθαρα και να λες πωλείται η ΚΑΕ και να μην υπάρχει η παραμικρή πρόταση από Παναθηναϊκάρες και μη... Ούτε μισή. Μόνο κάτι fundάσματα.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα "ποιος θες να τρέξει τον Παναθηναϊκό;" θα έπαιρναν το 101%. Κι αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό project για το παρόν και το μέλλον, φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα με... 8 ξένους, σε μια περίοδο που λόγω συνθηκών στόχος δεν είναι η Ευρώπης, αλλά να χτιστεί κάτι υγιές.

Να έχεις μια εικόνα που δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και μήνες τώρα δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Και να στηρίζεις εμμονικά τις επιλογές που ξεκάθαρα δεν σου έχουν βγει.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τη διαχείριση των οικονομικών στον πιο στενό σου συνεργάτη με ξεκάθαρη εντολή έσοδα - έξοδα κι αυτός να σε αναγκάζει λόγω αστοχιών να βάλεις και 3 εκατ. σε μια σεζόν που διασύρεσαι εντός γηπέδου από ομάδες με υποπολλαπλάσια μπάτζετ στην Ευρώπης κι αγκομαχείς για να νικήσεις τις "μικρές" ομάδες στην Ελλάδα... Ναι λοιπόν για όποιον δεν το ξέρει η φετινή χρονιά μου έχει κοστίσει ήδη 3 εκατ. ευρώ!

Και μετά από αυτά αντί να αφήνεις τους αποκλειστικά υπεύθυνους να επωμιστούν τις συνέπειες μέχρι τέλους, να τις παίρνεις πάνω σου ελπίζοντας σε πιθανή αλλαγή εικόνας ενόψει τελικών, αλλά κυρίως για να χτιστεί σωστά η επόμενη χρονιά.

Και να τα ακούς και από πάνω».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr