«Ρήτρα 4 εκατ. στο NBA-out του Παπαγιάννη!»

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 1:32:0 4/2/2022,

Αδιανόητο το ποσό που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός, αν ομάδα του NBA θελήσει να αποκτήσει τον Έλληνα σέντερ.

Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από την ιστοσελίδα sdna το μεσημέρι του Σαββάτου (2/4). Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η στήλη Slum Dunk ο Παναθηναϊκός είχε προνοήσει όταν προ τετραετίας υπέγραψε τον Γιώργο Παπαγιάννη, βάζοντας ρήτρα για να πάει στο NBA τα 4 εκατ. ευρώ!

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα: "Ο Παναθηναϊκός 4 χρόνια πριν πρόβλεψε σωστά και σήμερα μπορεί να νιώθει ήσυχος. Γιατί; Διότι ένας τρόπος υπάρχει να χάσει τον Παπαγιάννη. Να έρθει ομάδα του ΝΒΑ και να δώσει στον Παναθηναϊκό 4 εκατομμύρια. Τόσα είναι η ρήτρα του. Τόσο τον αξιολόγησε τότε ότι μπορεί να φτάσει η τιμή του, όταν τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου ο ψηλός για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό δέχθηκε να παίξει για 250 χιλιάρικα.

Μεγάλη υπόθεση αυτή για τον Παναθηναϊκό. Διότι αν θέλει ευρωπαϊκή ομάδα τύπου Μπάρτσα, Ρεάλ, Εφές με τα μεγάλα πορτοφόλια να τον πάρει, θα πρέπει να ξέρει ποια είναι η τιμή που έχει κοστολογηθεί για το ΝΒΑ. Άρα η πιθανότητα σήμερα μοιάζει μηδενική για την Ευρώπη. Για το ΝΒΑ που είναι άλλα τα μεγέθη ποτέ δε μπορείς να ξέρεις γιατί είναι ζήτημα και επιθυμίας του παίκτη και του ρόλου που θα του δώσουν και του συμβολαίου κι όλα αυτά μαζί".

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr