Μιλάμε για... καραμπινάτη αλλοίωση της βαθμολογίας στην Euroleague!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις :00:00 3/9/2022,

Το κύκνειο άσμα από αυτόν τον Καταλανό τσαρλατάνο.

Όπως μάθαμε λοιπόν στις αρχές της εβδομάδας, η Euroleague συνεδρίασε την Καθαρά Δευτέρα (7/3) με στόχο να πάρει απόφαση για το μέλλον της κανονικής διάρκειας, εφόσον τελικά οι ρωσικές ομάδες αποβληθούν από τη διοργάνωση.

Οι 13 ομάδες-μέτοχοι πήραν λοιπόν την απόφαση να μην υπολογιστούν στη βαθμολογία καθόλου τα παιχνίδια των ρωσικών συλλόγων -αν πάντα αυτές αποχωρήσουν οριστικά από την Euroleague- με τις ψήφους να είναι 7 υπέρ της συγκεκριμένης λύσης και 6 κατά.

Ουσιαστικά αυτό που έγινε ήταν το εξής: Οι ομάδες που ευνοούνταν από την ακύρωση των αποτελεσμάτων των Ρώσων, ψήφισαν υπέρ. Βλέπε ας πούμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος αν έχετε το θεό σας έχει ελπίδες ακόμα και για τη δεύτερη θέση, εκεί που ήταν τεταρτοπέμπτος! Στον αντίποδα, αρνητική ψήφο έδωσαν σύλλογοι που είχαν κερδίσει μέσα στη σεζόν ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Ούνιξ και τώρα, βλέπουν άλλους χωρίς ματς να τους πλησιάζουν έτσι απλά.

Από τη σάπια Euroleague του Μπερτομέου έχουμε δει πολλά. Αλλά τέτοια αλλοίωση στη βαθμολογία, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του επαγγελματικού συλλογικού αθλητισμού! Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα καλύτερο, σαν κύκνειο άσμα από αυτόν τον Καταλανό τσαρλατάνο.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr