Αναβάλλονται οι αγώνες των ρωσικών ομάδων για ένα μήνα… και μετά αποβάλλονται!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 4:40:0 2/28/2022,

Η EuroLeague αποφάσισε να αναβάλλει τα ματς που εμπλέκουν τις τρεις ρωσικές ομάδες, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Ζενίτ και την Ούνικς Καζάν, για ένα μήνα, με την ελπίδα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η EuroLeague θα περιμένει το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία. Στη γενική συνέλευση των μετόχων, τα μέλη της EuroLeague αποφάσισαν την αναβολή των αγώνων που εμπλέκουν τις τρεις ρωσικές ομάδες, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Ούνικς Καζάν και τη Ζενίτ, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η διορία που δόθηκε είναι ένας μήνας, αφού μετά απ' αυτό διάστημα οι τρεις ομάδες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της αποβολής.

Πρόθεση της EuroLeague είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, ωστόσο όλες οι ομάδες κατανοούν τις δυσκολίες σε αυτό το εγχείρημα. Αυτή τη στιγμή η λύση της επικράτησης στα «χαρτιά» (20-0) δεν υπάρχει, ενώ κυριαρχεί και το σενάριο να διεξαχθούν οι αγώνες των ρωσικών ομάδων μετά το πέρας της κανονικής περιόδου.

Πάντως, αυτό που προκύπτει είναι πως η αναβολή των αγώνων θα έχει διάρκεια ενός μήνα. Και μετά απ' αυτό το χρονικό διάστημα και εφόσον δεν έχει βρεθεί λύση στον πόλεμο της Ουκρανίας, οι τρεις ομάδες αναμένεται να αντιμετωπίσουν και το ενδεχόμενο της αποβολής!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr