Πλεύρης: «Χάρηκα για τη νίκη του Ολυμπιακού, όχι όμως και για την εικόνα του ΟΑΚΑ»

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 8:41: 12/24/2021

Σχολίασε το ντέρμπι ο Πλεύρης.

Ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε ξανά στα νέα μέτρα που έρχονται στα γήπεδα λόγω της πανδημίας και μιλώντας στο Open χρησιμοποίησε ως... παράδειγμα την εικόνα του ΟΑΚΑ στο χθεσινό (23/12) «αιώνιο» ντέρμπι:

«Οι φίλαθλοι θα μας υποχρεώσουν να πάρουμε περιοριστικά μέτρα. Δεν μπορώ να καταλάβω... Προτιμά ο φίλαθλος να δει το ματς από την τηλεόραση, αντί να το δει στο γήπεδο με την μάσκα; Όσοι είδαν την χθεσινή εικόνα στο ντέρμπι σίγουρα στεναχωρήθηκαν. Όσοι είδαμε χτες τον αγώνα μπάσκετ δεν χαρήκαμε με την εικόνα του γηπέδου, που δεν τηρείται κανένα μέτρο, τη μέρα που ανακοινώθηκαν νέα μέτρα. Μπαίνουν εμβολιασμένοι αλλά δεν φοράνε μάσκα. Αν συνεχίσει το ίδιο φαινόμενο, θα πρέπει να πάρουμε νέα μέτρα. Το λέω σαν μήνυμα και σαν παράκληση».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού και χάρηκα για τη νίκη αλλά λυπήθηκα σαν Υπουργός Υγείας που δεν φορούσαν μάσκα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα στους επόμενους αγώνες που έχουμε μέχρι την Πρωτοχρονιά, από 3 Γενάρη θα πάμε σε ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα είτε καθόλου. Θα βλέπουν είτε τηλεοπτικά την ομάδα τους είτε σε μικρό ποσοστό στα γήπεδα. Και είναι κρίμα, γιατί ένα 50%-60% φιλάθλων τηρούν τα μέτρα και δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr