Πρίφτης: «Με την Ούνιξ υπάρχει η αναγκαιότητα της νίκης!»

Δημοσιεύθηκε 17 ημέρες πριν, στις 4:00: 11/10/2021

Τι ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για την εικόνα, τελευταία, της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα επισήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για τα «σκαμπανεβάσματα» του Παναθηναϊκού: «Σε κάθε αναμέτρηση όλα είναι δούνε και λαβείν. Ότι δίνεις σε κάθε παιχνίδι, κάτι ανάλογο πρέπει και να περιμένεις. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να συμπεριφερθούμε με συνείδηση και υπευθυνότητα του τι εκπροσωπούμε και του τι είναι δίκαιο για το ρόστερ που έχουμε. Καλό, κακό, μέτριο. Να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας χωρίς να έχουμε αποκλίσεις. Υπάρχουν δικαιολογίες που θα μπορούσαν να απαριθμηθούν, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος. Πέρι χρόνου, μπάτζετ και ότι μπορεί να επηρεάζει την ομάδα μας στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή». 

Για το παιχνίδι με την Ούνικς: «Είναι μία ομάδα που σέβομαι και έχω μία δύσκολη, αλλά πολύ καλή ανάμνηση. Αλλά η κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα δεν αφήνει περιθώριο για κάτι ακόμα, ανεξάρτητα αν η ομάδα λέγεται Ούνικς, ή όπως και να λεγόταν. Υπάρχει η αναγκαιότητα της νίκης, που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί». 

Για το τι έχει αλλάξει στην Καζάν, σε σχέση με όταν βρισκόταν ο ίδιος εκεί: «Υπάρχουν νέα πρόσωπα και νέα σχήματα. Μπορούν να εμφανιστούν με ψηλό σχήμα στα γκαρντ ή με πιο κοντούς παίκτες. Έχουν αθλητικούς και psysical παίκτες. Υπάρχουν ορισμένα κλειδιά στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να διαχειριστούμε. Δύο-τρεις παίκτες που τραβάνε περισσότερο το σκορ και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Γενικά είναι μία ομάδα που θέλει να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο και ιδιαίτερα στα 6 με 8 πρώτα δευτερόλεπτα θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Και είναι και πολύ καλοί στο επιθετικό ριμπάουντ, εκεί που θα πρέπει να δείξουμε συνέπεια».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr