Επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα γήπεδα

Δημοσιεύθηκε 12 ημέρες πριν, στις 10:00 10/12/2021

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή προς την κυβέρνηση και τους Πλεύρη, Αυγενάκη και Μαυρωτά για την επανεξέταση στο θέμα της προσέλευσης και της χωρητικότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανέλαβε την πρωτοβουλία και απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλέυρη, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να υπάρξει επανεξέταση στο ζήτημα της προσέλευσης των θεατών και της χωρητικότητας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στην επιστολή υπάρχει η πρόταση να ισχύσει ό,τι και στα λοιπά πεδία δραστηριοτήτων (εστίαση, κινηματογράφοι), με την πλήρη απελευθέρωση για τους εμβολιασμένους και 100% πληρότητα. Εξάλλου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις προβλέπεται έτσι κι αλλιώς η παρουσία εμβολιασμένων φιλάθλων, οπότε η διοίκηση του «τριφυλλιού» ζήτησε την αλλαγή της υπάρχουσας KYA, με βάση όσα υφίστανται και στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινής ζωής.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η πληρότητα στο ΟΑΚΑ είναι αυτή την στιγμή κάτω από το 50% (8.000 θεατές επιτρέπονται, μέγιστη χωρητικότητα οι 18.000).

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr