Μπακογιάννης: «Μέσα στο 2022 θα μπουν μπουλντόζες στον Ελαιώνα»!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 10:26: 6/21/2022,

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι μέσα στον χρόνο θα μπουν μπουλντόζες στον Ελαιώνα, καθώς και ότι είναι θέμα χρόνου να δημοπρατηθεί το μεγάλο γήπεδο του Παναθηναϊκού!

Tα μικρά και μεγάλα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο και τις 129 γειτονιές της Αθήνας, περιέγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, που αναφέρθηκε και στο μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης.

«Έχουμε πολλά έργα, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή στην Αθήνα. Στον Εθνικό Κήπο, έχει αποδοθεί στους Αθηναίους το πάνω μέρος του εμβληματικού κήπου και έχουμε ήδη προχωρήσει στην ανάπλαση του κάτω μέρους. Στο Λυκαβηττό βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο έργο υποδομών και σύντομα θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις στο δρόμο και τα μονοπάτια του λόφου. Την ίδια στιγμή, οι τεχνικές υπηρεσίες ασφαλτοστρώνουν τη μισή πόλη, ενώ παράλληλα κατασκευάζονται, μετά από πολλά χρόνια, 400 σύγχρονα και ασφαλή πεζοδρόμια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αθηναίων στην ΕΡΤ.


«Η Αθήνα αυτήν τη στιγμή είναι μία πόλη σε μετάβαση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, σημειώνοντας ότι για 10 με 12 χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, η πόλη είχε βυθιστεί σε λήθαργο. «Τώρα έχουμε ξυπνήσει και προσπαθούμε, σε όσο πιο σύντομο χρονικό διάστημα, να κάνουμε όσα γίνεται περισσότερα» τόνισε.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr