Σπουδαία παραμονή για τον Παναθηναϊκό!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 3:38:0 6/18/2022,

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει για τέταρτη σεζόν η Τσάστιτι Ριντ, η οποία συμφώνησε σε όλα με το «τριφύλλι», διατηρώντας το ρόλο του ηγέτη στην ομάδα της Ελένης Καπογιάννη.

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με το «τριφύλλι» να έχει ήδη δείξει τις διαθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν. Η Κατερίνα Σωτηρίου και η Πηνελόπη Παυλοπούλου προσδίδουν ποιότητα και εμπειρία στον ελληνικό κορμό της ομάδας, ενώ η Πόρτερ αποτελεί το πρώτο «χτύπημα» στις θέσεις των ξένων, δίνοντας όγκο και δύναμη στη θέση 5.

Την ίδια στιγμή στον κορμό του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει η Τσάστιτι Ριντ. Η Αμερικανίδα τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί έναν από τους πυλώνες της ομάδας σε άμυνα και επίθεση και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός και Ριντ έφτασαν σε συμφωνία για τη νέα σεζόν, με την Αμερικανίδα να συνεχίζει για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται στη χώρα μας, έχοντας ρόλο ηγέτη και στη νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Σε μια κίνηση που «ψηλώνει» σημαντικά την ομάδα, καθώς τη νέα σεζόν η Ριντ θα αγωνίζεται καθαρά στη θέση 4, με την ύψους 1,96μ Πόρτερ να βρίσκεται στη θέση 5 και έτσι το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr