Συνάντηση Μπακογιάννη-Μαλακατέ αύριο για τον Βοτανικό!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 12:29: 5/17/2022,

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Τα 59 μέλη του Ερασιτέχνη που σαμποτάρουν τον Βοτανικό, κατέθεσαν αγωγή (όχι απλώς προσφυγή δηλαδή) σήμερα (17/5) κατά του Παναθηναϊκού με στόχο να μην επικυρωθεί η απόφαση της ΓΣ και εν τέλει, πέτυχαν την αναβολή από το Διοικητικό Εφετείο για τον Φλεβάρη του 2023!

Στην αγωγή που κατέθεσαν το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν τη διαδικασία, ζητώντας συγκεκριμένα την ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης(!), με το πρόσχημα δήθεν ότι το πρότζεκτ «Βοτανικός» έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων, αλλά και ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος

Αυτή η μικρή μειοψηφία δεν σέβεται την απόφαση του 68% των μελών, που ψήφισε υπέρ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπλοκάρει όλο το πρότζεκτ. Ωστόσο, κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Γι' αυτά, αύριο Τετάρτη 18/5, θα υπάρξει συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη και Τάκη Μαλακατέ για το θέμα!

Μετά τη συζήτηση των δύο ανδρών αναμένεται και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να τοποθετηθεί επίσημα για τις εξελίξεις, προκειμένου να ενημερώσει και τον κόσμο για το τι μέλλει γενέσθαι. Τα πράγματα είναι σε ένα κρίσιμο σημείο, με τους αρμόδιους να βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις για τις επόμενες κινήσεις τους!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr