
Πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο Δημήτρης Βρανόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως είναι μία γιορτή με τον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Βρανόπουλος στο SDNA λίγη ώρα μετά την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή:
«Είναι γιορτή, είναι με τον κόσμο μας και γιορτάζουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που τα παιδιά το κέρδισαν με την αξία τους.
Δικαίωση είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Όλοι έχουμε τον ρόλο μας. Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει, οι πρωταγωνιστές είναι άλλοι και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Μετράει αντίστροφα για την ανανέωση ο Χουάνκαρ
- Τι αλλάζει για τον Παναθηναϊκό μετά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ: Οι επενδύσεις και τα έσοδα από τις εμπορικές χρήσεις!
- Η πρώτη διοικητική παρέμβαση Γιαννακόπουλου μετά από 2 χρόνια - Τοποθετήθηκε κι επίσημα με δήλωση!
- Μία πολύ καλή ποδοσφαιρική πρόταση, χωρίς σημείο αναφοράς στην επίθεση
- Η ελπίδα κέρδισε το συναίσθημα, τη Λεωφόρο θα την αγαπούν πάντα όλοι!
Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr