Μαλακατές: «Βοτανικός και ΟΑΚΑ δίνουν όραμα για ένα μέλλον αντάξιο του πράσινου μεγαλείου»

Δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα, στις 12:47: 4/22/2022,

Το μήνυμά του για ενότητα και την αισιοδοξία του για ένα καλύτερο μέλλον για τον Παναθηναϊκό έστειλε ο Παναγιώτης Μαλακατές, μία ημέρα μετά τον θρίαμβο του Τριφυλλιού στο Ρέντη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία, αγάπη, ευτυχία και ευτυχισμένες γιορτές.
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει Ειρήνη στον κόσμο, την λήξη της πανδημίας και την επιστροφή της κανονικότητας στις ζωές μας.

Οι τελευταίες θετικές εξελίξεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού μας με την απόφαση της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης, που με αυξημένη πλειοψηφία, ενέκρινε την Διπλή Ανάπλαση ώστε ο Παναθηναϊκός μας να αποκτήσει τις δικές του σύγχρονες εγκαταστάσεις και ποδοσφαιρικό γήπεδο αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας μας αλλά και η πρόσφατη συμφωνία παραχώρησης του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην ΚΑΕ μας δώσανε όραμα και ελπίδα.

Η δική μου ευχή και ελπίδα από το μήνυμα αγάπης του Κυρίου, από το σταυρό του μαρτυρίου στην Ανάσταση, να μας φωτίσει να αντιληφθούμε ότι με αγάπη, ενότητα, με την διαφορετικότητα μας που ανέκαθεν μας διακρίνει αλλά δεν πρέπει να μας χωρίζει, χωρίς αντιπαλότητες μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον αντάξιο της ιστορίας μας και του μεγαλείου του Παναθηναϊκού μας.

Καλή Ανάσταση

Ζήτω ο Παναθηναϊκός

Τάκης Μαλακατές»

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr