Μαλακατές: Μάγκας, ενωτικός, Παναθηναϊκός!

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 4:00:0 3/31/2022,

Η καθοριστική στάση του προέδρου του Ερασιτέχνη στην όλη διαδικασία για την έγκριση της Διπλής Ανάπλασης.

Τεράστια ημέρα για τον Παναθηναϊκό ήταν η 30η Μαρτίου, καθώς τα μέλη του Ερασιτέχνη ψηφίσαν πάνω από τα 2/3 "ναι" στη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο στον Βοτανικό! Συγκεκριμένα το 68,5% όσων μετείχαν στη διαδικασία, υπερψήφισαν τη δημιουργία του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γηπέδου και των καλύτερων εγκαταστάσεων για τα ερασιτεχνικά αθλήματα στην Ελλάδα, στην περιοχή του Ελαιώνα.

Ο Παναθηναϊκός δεν πάει με αποτέλεσμα απλής πλειοψηφίας στον Βοτανικό. Επιδίωξε κι έπεισε τον κόσμο του (εδώ αξίζει ένα μπράβο σε όλη τη διοίκηση του Ερασιτέχνη) να στηρίξει το πρότζεκτ με ευρεία συναίνεση που έφτασε, τελικά, στο 68,5%! Την ίδια στιγμή, που οι αρνητικές ψήφοι δεν ξεπέρασαν καν τις 940.

 

Κάπου εδώ, οφείλουμε να κάνουμε ειδική αναφορά στον Τάκη Μαλακατέ. Όλη η διοίκηση του Ερασιτέχνη αλλά κυρίως πρόεδρος του ΑΟ, όλο αυτό το διάστημα ήταν ενωτικοί, δεν εκβίασαν ποτέ συναισθηματικά τον κόσμο της ομάδας, επιδιώκοντας να πάνε όλοι ενημερωμένοι να ψηφίσουν για τον Βοτανικό.

Μάλιστα με δική του απόφαση άλλαξε το καταστατικό, προκειμένου η Διπλή Ανάπλαση να περνούσε με ευρεία πλειοψηφία (σ.σ. άνω του 66,7% δηλαδή) από τη Γενική Συνέλευση και όχι με απλή πλειοψηφία. Προτίμησε να ρισκάρει αυτό το τεράστιο για το σύλλογο πρότζεκτ, για να πάνε όλοι οι Παναθηναϊκοί στην επόμενη μέρα ενωμένοι. Μάγκας!

Θυμίζουμε την τελική έκβαση της ψηφοφορίας:

ΨHΦIΣANTEΣ: 2994
EΓKYPA: 2985
5 ΛEYKA, 4 AKYPA,
YΠEP: 2.051, KATA: 934
ΠOΣOΣTO: 68,5%

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr