Πως έζησαν την ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό Μαλακατές και Βρανόπουλος

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 10:08: 3/31/2022,

Οι Τάκης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος έζησαν τη διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων με αρκετό άγχος και κλεισμένοι για έξι ώρες σε ένα δωμάτιο μαζί με τους στενούς τους συνεργάτες.

 

Οι Βρανόπουλος και Μαλακατές έζησαν αρκετά έντονα τα πράγματα το βράδυ της Τετάρτης. Οι δύο άνδρες από τη μια ήταν στον χώρο του καφέ, την ώρα της ψηφοφορίας και στη συνέχειας χάθηκαν για αρκετές ώρες από τα μάτια του κόσμου.

Που ήταν;

Oι δύο ισχυροί άνδρες του Ερασιτέχνη είχαν κλειστεί σε ένα γραφείο λίγο πριν την είσοδο στο χώρο όπου διεξήχθη η ψηφοφορία και έμειναν εκεί κλεισμένοι όλο αυτό το διάστημα. Βγήκαν ελάχιστες φορές, ωστόσο δεν άνοιξαν την πόρτα που οδηγούσε στον "Τάφο του Ινδού" για να ρωτήσουν την εφορευτική επιτροπή τι γίνεται με τα αποτελέσματα. Αντίθετα προτίμησαν να είναι με τους στενούς τους συνεργάτες.

Ίσως δεν ήθελαν να μην μπουν στον χώρο που βρισκόταν η εφορευτική επιτροπή προκειμένου κανείς να μην έχει να τους προσάψει τίποτα σε σχέση με την ψηφοφορία. Άλλωστε ναι μεν και οι δύο ήταν ξεκάθαρα υπέρ της Διπλής Ανάπλασης αλλά από την άλλη έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους ώστε και να υπάρξει περισσότερος κόσμος που θα είχε δικαίωμα ψήφου αλλά και να γίνουν όλα με πλήρη διαφάνεια.

Αυτό που μπορούσε να δει κανείς τόσο στο πρόσωπο του Τάκη Μαλακατέ όσο και του Δημήτρη Βρανόπουλου τις ελάχιστες φορές που έκαναν την εμφάνιση τους τόσο στο πρόσωπο τους όσο και στον τρόπο που κινούνταν ήταν το άγχος τους. Ένα άγχος που είχε να κάνει αρχικά με το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που και οι δύο είχαν τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ του "ναι" βλέποντας να εξελίσσεται ένα θρίλερ ήταν λογικό να περιμένουν να δουν που θα κάτσει η "μπίλια" ώστε να χαλαρώσουν.

 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr