Μαλακατές: «Ο μεγαλύτερος Σύλλογος πλέον και σε εγκαταστάσεις-οικονομική αυτοτέλεια»

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 9:00:0 3/31/2022,

Ο Τάκης Μαλακατές τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι το νέο γήπεδο στο Βοτανικό κάνει τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο μεγάλο, ενώ στάθηκε στην συμπεριφορά όλων και ξεκαθάρισε πως ο ΑΟ θα διεκδικήσει κι άλλα!

Για περαιτέρω γιγάντωση του Παναθηναϊκού μετά την απόφαση για την δημιουργία του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, έκανε λόγο μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα (31/03) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Μαλακατές.

Με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΑΟ να αναφέρεται μεταξύ άλλων  στην υψηλού επιπέδου διαδικασία της ψηφοφορίας και να κάνει λόγο για διεκδίκηση κι άλλων πραγμάτων από την διοίκησή του...

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα μπει ρήτρα για την συντήρηση των εγκαταστάσεων από τον Δήμο Αθηναίων αλλά και ότι θα ζητηθεί από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ψηφίσει για την ονομασία του νέου γηπέδου, που πιθανότατα θα περιλαμβάνει την λέξη Λεωφόρος!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαλακατές:

Για την ψηφοφορία: «Επιλέξαμε αυτή την διαδικασία για να είναι όλα όπως πρέπει. Ήταν δύσκολη διαδικασία, γιατί ήταν πρωτόγνωρη, σπάνια βλέπουμε να υπάρχει επιστολή ψήφος, νομίζω όμως ότι ήταν μια διαδικασία σωστή. Ήταν υποδειγματική η προσέλευση, η ψηφοφορία και η αποχώρηση, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ μεγάλος Σύλλογος και δεν πρέπει να γκρινιάζουμε, ας βάλουμε το συμφέρον του πάνω από τα προσωπικά».

Για τα συναισθήματα του μετά τη χθεσινή ημέρα: «Είναι μια καινούργια ημέρα τελείως διαφορετική από τη χθεσινή. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2.994 μέλη που ήρθαν σε αυτή την πολύ ιστορική ψηφοφορία. Και αυτούς που ψήφισαν ναι και αυτούς που ψήφισαν όχι, ο καθένας έκρινε για το καλό του Παναθηναϊκού. Ο καθένας μας αγαπάει τον Σύλλογο και απλά έχουμε διαφορετική άποψη. Είναι το πρώτο βήμα κι έρχονται πολλά ακόμα, για να υλοποιηθούν όσα παλέψαμε εδώ και δύο χρόνια. Να είναι οι προδιαγραφές αυτές που πρέπει να είναι για τον Παναθηναϊκό, να είναι η Λεωφόρος σημείο αναφοράς και να γίνει πραγματικά ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην χώρα και σε εγκαταστάσεις και σε οικονομική αυτοτέλεια και ό,τι άλλο συνεπάγεται το αποτέλεσμα».

Για το πόσο δύσκολες ήταν οι διαπραγματεύσεις: «Πολλές φορές υπήρξαν σημεία τριβής που ο καθένας διεκδικούσε κάτι διαφορετικό. Πολλές φορές φτάσαμε να πούμε δεν θα γίνει, αλλά πετύχαμε αυτά που θεωρούμε ότι είναι καλά για τον Σύλλογο και να προχωρήσει το θέμα».

Για τα επόμενα βήματα: «Είναι να υπογραφούν καταρχάς οι συμβάσεις, ο Δήμος να κάνει την δημοπράτηση, οι τράπεζες να προχωρήσουν στις μελέτες. Να γίνει ο διαγωνισμός για να τρέξουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε και να είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που θα υπογράψουμε. Ο ΑΟ θα είναι ακόμα και διεκδικητής περισσότερων πραγμάτων».

Για το αν μπορούν να προστεθούν κάποιες ρήτρες στις συμβάσεις: «Για τη συντήρηση γηπέδου το είπε και ο Δήμαρχος, θα μπει. Από εκεί και πέρα, ότι μπορεί να γίνει και να είναι προς την καλύτερη κατεύθυνση, θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Για την ονομασία του νέου γηπέδου και το αν θα υπάρξει κάποιος συνδυασμός με την Λεωφόρο: «Το έχουμε στο μυαλό μας να γίνει αυτό> Θα ζητήσουμε και την γνώμη του κόσμου, δεν μπορεί ένα Δ.Σ. εννιά ατόμων μόνο του να αποφασίσει. Στο τέλος θα αποφασίσουμε εμείς».

Για την επόμενη ημέρα σε αγωνιστικό επίπεδο στον ΑΟ: «Αγωνιστικά είναι να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, έπονται παιχνίδια σε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Ζητούμενο είναι οι τίτλοι. Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Θα υπάρχει μια πιο εύκολη προσέγγιση προς χορηγούς και να βελτίωση των τμημάτων».

Για την περίπτωση της ιδιοκτησίας της Λεωφόρου και αν θα γίνει κάποια κίνηση: «Το θέμα είναι κατά πόσο συμφέρει και σε ποιο χρονικό στάδιο να ξεκινήσει μια διαδικασία που δεν ξέρει κανείς το αποτέλεσμα ποιο θα είναι. Ποια διοίκηση θα το αποφασίσει; Είναι μια κατάσταση που για να φτάσουμε στο δικαστήριο και να κινηθεί η όλη διαδικασία πρέπει να το αποφασίσει κάποια διοίκηση που μέχρι τώρα καμία δεν το έκανε. Άνθρωποι πιο ισχυροί από εμένα. Αντίστοιχα δεν προσέφυγε ούτε ο Δήμος. Κάτι ενδεχομένως να σημαίνει αυτό».

Για το αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές: «Εγώ θα εκτεθώ και θα κατέβω, θα ζητήσω την ψήφο τους. Το είχα πει ότι θα είμαι παρών ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Θέλω έναν Παναθηναϊκό δυνατό, με ανθρώπους που θα προστατεύουν τα συμφέροντά του κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω ξανά, αν εκλεγώ».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr