Έλεος: Έπιασαν στο στόμα τους μέχρι και τον Πανταλέων κάποιοι για το γηπεδικό!

Δημοσιεύθηκε 2 μήνες πριν, στις 3:30:0 3/15/2022,

Η στάση του Σωτήρη Πανταλέοντα υπέρ του Βοτανικού και η... αντίδραση ορισμένων, που δείχνουν να μην σέβονται τίποτα μπροστά στις προσωπικές τους απόψεις για το γηπεδικό.

Σε σημερινή του συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάκης Μαλακατές δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όλα έχουν εγκριθεί και πλέον είναι ένα ρεαλιστικό πρότζεκτ που πριν λίγα χρόνια δεν ήταν. Όλα είναι στη διάθεση του κόσμου, τα έχει δει, τα έχει διαβάσει και θα ψηφίσει ό,τι κρίνει ο ίδιος καλύτερα. Προσωπικά θεωρώ πως η γιγάντωση του Παναθηναϊκού είναι να πάει στο Βοτανικό. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώνει νοίκι, αντιθέτως θα εισπράττει από την ΠΑΕ για τη χρήση του γηπέδου. Τα 99 χρόνια που προβλέπει η σύμβαση είναι ουσιαστικά για… όσο υπάρχει Παναθηναϊκός. Κι εγώ ακούμε ότι ‘πάμε στο νοίκι’, αλλά δεν ισχύει, δεν προκύπτει από πουθενά».

Αυτή η ακριβώς η θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη, απηχεί την τεκμηριωμένη άποψη και όλων όσων υπηρετούν αυτή τη στιγμή τη «Μάνα Του Λόχου». Συμπεριλαμβανομένου φυσικά και της τεράστιας δόξας του «τριφυλλιού», Σωτήρη Πανταλέοντα. Επειδή η γνώμη ειδικά συγκεκριμένων ανθρώπων μετράει (όπως και να το κάνουμε περισσότερο), ο Πανταλέων τάσσεται κι εκείνος καθαρά υπέρ του Βοτανικού. Διότι όσοι ζουν μέσα στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά, πόσο μπορεί να αλλάξει επίπεδο όλος ο σύλλογος με τη γηπεδική λύση της Διπλής Ανάπλασης. Κανένας άλλωστε δεν θα συναινούσε, σε κάτι που δεν σύμφερε πάνω απ' όλα τον Παναθηναϊκό!

Κι όμως, ορισμένοι έφτασαν στο σημείο να πιάσουν το στόμα τους μέχρι και τον Πανταλέοντα γιατί είναι υπέρ του Βοτανικού! Εδώ είναι κάπου που πρέπει να μπει ένα «φρένο»! Δεν είναι δυνατόν ακόμα και τον ΑΡΧΗΓΟ των ΑΡΧΗΓΩΝ να πιάνουν στο στόμα τους επειδή λέει το προφανές, και δεν τάσσεται με την προσωπική άποψη ορισμένων για το γήπεδο. Κάπου ώπα δηλαδή!

 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr