Βόλεϊ: Εκτός κεντρικής διαχείρισης ο Παναθηναϊκός!

Δημοσιεύθηκε 12 ημέρες πριν, στις 4:00: 10/12/2021

Με ενημέρωσή της, η ΕΣΑΠ επιβεβαίωσε τη μη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών!

Εκτός από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών βγήκε ο Παναθηναϊκός! Όπως εξηγούσαν οι άνθρωποι του Αθλητικού Ομίλου, ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν πρόκειται να συρθεί σε συμφωνίες-προκάτ. Τα μηδενικά προσδοκόμενα έσοδα, οδήγησαν τη «Μάνα του Λόχου» στην απόφαση να μείνει εκτός αυτής της όψιμης κεντρικής διαχείρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΕΣΑΠ:

«Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. που έγινε με τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα θέματα:

*Συζητήθηκαν θέματα και εκκρεμότητες με τα ΤΑΑ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Volley League την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

*Έγινε ενημέρωση στα ΤΑΑ για τα θέματα που συμφωνήθηκαν με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Διαιτησίας Πετοσφαίρισης.

*Συζητήθηκε η Τηλεοπτική Σύμβαση της Ε.Σ.Α.Π. με την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και επιβεβαιώθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

*Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για τους αγώνες που θα μεταδοθούν σε Live Streaming.

*Συζητήθηκαν ζητήματα του υγειονομικού πρωτοκόλλου στους αγώνες της Volley League. Αποφασίστηκε να τηρηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο και να ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμότητες.

*Συζητήθηκε το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κατόχου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ μετά από αίτημα των διοργανωτών για προγραμματισμό ημερομηνίας κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων».

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr