Τι να πει και ο Παναθηναϊκός σε Πογιέτ για τον Ιωαννίδη...

Δημοσιεύθηκε 2 χρόνια πριν, στις 10:27: 3/17/2022,

Παράπονα έχουν κάνει ήδη ομάδες στον Πογιέτ, με τον Παναθηναϊκό να μην... δρα, αλλά να έχει αδικηθεί!

Στη χώρα που ζούμε ο καθένας βρίσκει να βρει το παραμικρό. Φτάσαμε μάλιστα σε σημείο να αμφισβητείται το εάν πρέπει να ανήκει στην Εθνική Ελλάδος ή όχι ο Αλεξανδρόπουλος επειδή πρέπει κάποιοι να... γράψουν βάσει συμφερόντων και να μιλήσουν για αδικίες εκεί που δεν υπάρχουν! 

Το αναφέρουμε αυτό μιας και ομάδες ήδη έχουν παράπονα προς το πρόσωπο του Πογέτ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν έχει δράσει κάπως, εάν και αδικήθηκε κατάφωρα. 

Σίγουρα ο Διούδης αδικήθηκε από την τελευταία του εμφάνιση και έμεινε εκτός Εθνικής, ωστόσο οι πράσινοι θα έπρεπε να έχουν 3 διεθνείς και όχι έναν στις κλήσεις του Πογιέτ. 

Αναφερόμαστε φυσικά στους Κουρμπέλη και Ιωαννίδη. Ο πρώτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος επί Σκίμπε και Φαν Σχιπ και έχει επανέλθει πλήρως και ο δεύτερος ήταν ο πιο φορμαρισμένος φορ της Λίγκας δείχνοντας αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του, ενώ έχει και διαφορετικά πράγματα από αυτά που προσφέρουν οι φορ που κλήθηκαν στη θέση του. Σίγουρα δεν θα ήταν για βασικός... αλλά θέση στην 26άδα θα είχε σίγουρα.

Και εάν σταθεί ως δικαιολογία ο τραυματισμός που είχε... αυτός ήταν ασήμαντος και φαίνεται από το γεγονός ότι θα παίξει κανονικά με Άρη!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr