Δε νοείται να χαθεί ένας παίκτης που θέλει να μείνει!

Δημοσιεύθηκε 4 μήνες πριν, στις 3:00:0 1/27/2022,

Ο "Πράσινος Τύπος" γράφει για την υπόθεση ανανέωσης του Χουάνκαρ και καταθέσει τη θέση του, σχετικά με τις πιθανότητες παραμονής του Ισπανού!

Στον... αστερισμό του Χουάνκαρ βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. 

Το ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του Ισπανού αριστερού μπακ αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Ισπανικές ομάδες, η Γαλατάσαραϊ, ακόμα και ο ΠΑΟΚ συνδέονται μαζί του το τελευταίο διάστημα. Αν και για τους Θεσσαλονικείς, τώρα τουλάχιστον, δεν φαίνεται κάποια ανάμειξη από μεριάς τους.

Ανεξαρτήτως πάντως του ποιες ομάδες γράφονται, ο Χουάνκαρ αρέσει στην αγορά. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Πρώτα και κυρία, γιατί και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στα πράσινα. Θα είναι κάτι παραπάνω από κρίμα να μην ανανεώσει ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου επιπέδου, που βλέπει για τα καλά το μέλλον του στην ομάδα. Μιλάμε για ένα παιδί που, γενικώς, προτιμά τη σταθερότητα από τις συνεχόμενες μετακινήσεις.

Μπακ σαν τον Χουάνκαρ δύσκολα βρίσκεις. Και επειδή στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν καλά, σε συνδυασμό με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, στο τέλος πρέπει να επικρατήσει η λογική. Και αν ερωτάται η εκτίμησή μας, αυτή είναι ότι ο Ισπανός εν τελεί θα παραμείνει!

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr