Ο Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός δρουν σαν να έχουν ανανεώσει ήδη!

Δημοσιεύθηκε 4 μήνες πριν, στις 7:00:0 1/18/2022,

Ο τρόπος που λειτουργεί τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Γιοβάνοβιτς, είναι σαν να έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους! Ο «Πράσινος Τύπος» αναλύει.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τη διοίκηση συγκεκριμένα να φέρεται με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ, αποφασισμένη να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό (σ.σ. κοντά στα 2 εκατ. ευρώ) για την ενίσχυση της ομάδας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακριβώς όπως και το καλοκαίρι του 2021, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει και τώρα το απόλυτο κουμάντο. Όλες οι περιπτώσεις που προχωρούν ή θα προχωρήσουν προσεχώς, έχουν είτε την εισήγηση του ίδιου (παίκτες δηλαδή τους οποίους εκείνος προτείνει - βλ. Παλάσιος), είτε την έγκρισή του (ποδοσφαιριστές δηλαδή για τους οποίους έχει δώσει το «ΟΚ» - βλ. Πέρεθ).

Ο τρόπος που λειτουργεί τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Γιοβάνοβιτς, είναι σαν να έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους! Μπορεί αυτή η συζήτηση να έχει μετατεθεί για την άνοιξη, ωστόσο είναι και δεδομένο και εμφανές ότι όλες οι πλευρές, βαδίζουν στο δρόμο μίας νέας μεταξύ τους συμφωνίας. Και για να είμαστε ειλικρινείς, πράττουν απολύτως λογικά και σωστά.

Επίσης, να σημειώσουμε και κάτι τελευταίο. Ο Ιβάν έχει ν' απολαμβάνει μία τύχη, την οποία ικανοί προπονητές στο πρόσφατο παρελθόν όπως ο Γιώργος Δώνης και Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν είχαν. Τι είναι αυτό το οποίο θίγουμε; Η στήριξη μίας διοίκησης πλέον παρούσας και έτοιμης να κάνει οικονομικές υπερβάσεις, προκειμένου να στηρίξει στην πράξη το έργο του προπονητή της. Μεγάλο πράγμα η έμπρακτη στήριξη.

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr