Γήπεδο στον Βοτανικό ΜΟΝΟ με όρους 100-0 υπέρ του Παναθηναϊκού - Γίνεται γηπεδάρα ΚΑΙ στη Λεωφόρο!

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 2:40: 11/14/2021

Ο Πράσινος Τιμωρός γράφει για το θέμα του γηπέδου, όπου εδώ και 30+ χρόνια ΚΑΜΙΑ διοίκηση δεν φρόντισε να λυθεί, με όλο τον σύλλογο και όχι μόνο την ΠΑΕ να είναι ουσιαστικά άστεγος όταν στους άλλους έχουν χαρίσει τα ΠΑΝΤΑ!

Η Θύρα 13 επανέφερε στην επικαιρότητα το θέμα του γήπεδου και κανείς Παναθηναϊκός δεν γίνεται να διαφωνήσει σε κάτι από την ανακοίνωσή της. Το δούλεμα απο την κυβέρνηση, τον δήμο, τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, την ΠΑΕ και τους «αγαπητικούς» της πάει σύννεφο και όλοι τους πλέον είναι το ίδιο αξιόπιστοι όσο είναι και ο... Τσάκας.

Οι καθυστερήσεις για τον Βοτανικό και η εξαφάνισή του από τους αυλικούς της ΠΑΕ με τα αποκλειστικά θέματά τους μαρτυρούν ότι το πρότζεκτ βάλτωσε ή ότι γνωρίζουν οι αρμόδιοι πως οι όροι που έχουν συμφωνηθεί δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν απο τη ΓΣ του Ερασιτέχνη.

Για τον Βοτανικό τα πράγματα είναι απλά. Ο Παναθηναϊκός ξεσπιτώνεται και θα πάει σε μία περιοχή η οποία αυτή τη στιγμή είναι σπουπιδότοπος.

Από τη στιγμή που η ΚΑΕ είναι εκτός παιχνιδιού και έχει διαλέξει να τραβήξει τον δικό της... άγνωστο δρόμο, ο Παναθηναϊκός για να δώσει το σπίτι του θα πρέπει να πάρει ένα νέο σπίτι όπως αυτός το θέλει και εξηγούμε το γιατί:

1. Η Λεωφόρος θα αναβαθμιστεί οπότε η περιοχή θα αποκτήσει άλλη εμπορική αξία, κάτι που θα καρπωθεί ο δήμος.

2. Ο Βοτανικός λόγω της παρουσίας του Παναθηναϊκού απο σκουπιδότοπος μπορεί να γίνει το σύγχρονο κέντρο της πόλης με επενδύσεις που θα δώσουν πνοή όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στα έσοδα του κράτους.

3. Από τη στιγμή που δεν αφήνετε τον Παναθηναϊκό να κάνει γήπεδο ΚΑΙ εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στο σπίτι που του ανήκει επειδή θέλετε εσείς (δήμος-κράτος) την Λεωφόρο, τότε θα πρέπει να του δώσετε τα κλείδια ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ εγκαταστάσεων χωρίς να ζητάτε ούτε ευρώ καθώς με τη μετακόμιση του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα βγάλετε δισεκατομμύρια (βλέπε 1 και 2).

Οι όροι, λοιπόν, για τον Βοτανικό θα πρέπει να είναι 100-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. Δεν μας χαρίζουν τίποτα, ζητάμε την αξία -και την υπεραξία- όσων τους δίνουμε.

Πάμε τώρα στη Λεωφόρο. Γήπεδο στη Λεωφόρο γίνεται. Όχι γήπεδο, αλλά γηπεδάρα! Ακόμη και στην Ακρόπολη πάνω γίνεται αρκεί να το θες...

Λύση για τα σχολεία, την υπογειοποίηση της Αλεξάνδρας και όλων όσων «μπλοκάρουν» το γήπεδο στη Λεωφόρο μπορεί να βρεθεί σε δευτερόλεπτα. Όπως είχε γίνει πχ με το Καραϊσκάκη που μπήκε νύχτα στον φάκελο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ψηφίστηκαν νύχτα τα μνημόνια που διέλυσαν τη χώρα χωρίς να τα έχει διαβάσει κανείς, όπως κόπηκαν δέντρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια για το γήπεδο της ΑΕΚ και πολλά ακόμα. Νόμιμα όλα...

Δεν θέλει κόπο, αλλά μία παναθηναϊκή διοίκηση στην ΠΑΕ η οποία θα απαιτήσει και θα πάρει... χθες δικαιωματικά αυτά που της αξίζουν.

Απο την τωρινή διοίκηση φυσικά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και το ξέρουμε. Ούτε θα πρέπει να προχωρήσει το σχέδιο ανακατασκευής της Λεωφόρου που είχε κάνει στο... πόδι η διοίκηση Αλαφούζου πριν τραβήξει την πρίζα, με τις σουίτες που έχουν πόρτα στο... κενό!

Εξάλλου για να γίνει γήπεδο στη Λεωφόρο θα πρέπει η ΠΑΕ να βρει ή να διαθέσει η ίδια κεφάλαια, αλλά εδω δεν διαθέτει (ενώ έχει) κεφάλαια για παίκτες επιπέδου Παναθηναϊκού... Οπότε με την τωρινή διοίκηση γήπεδο (κανονικό) στη Λεωφόρο δεν μπορεί να υπάρξει. 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr