Ιβάν, ο Παναθηναϊκός εκπέμπει από τον Ιούλιο SOS!

Δημοσιεύθηκε 3 μήνες πριν, στις 6:33:0 7/26/2021,

Ο "Πράσινος Τύπος" γράφει για τον Παναθηναϊκό που πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, έχει καταφέρει να ξενερώσει τον κόσμο του.

Ήταν 16 Μαΐου του 2021 όταν ο Παναθηναϊκός υφίστατο συντριβή από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με 4-1, ολοκληρώνοντας με τον χειρότερο τρόπο τη σεζόν.

Από τότε, έχουν περάσει περισσότεροι από δυο μήνες. Και παρότι ο Παναθηναϊκός είχε απίστευτες ελλείψεις στο ρόστερ του, αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει κάνει μόλις δύο μεταγραφές. Τους Κώτσιρα και Πέρεθ.

Οι "πράσινοι" αποτελούσαν την ομάδα, που διέθετε τον περισσότερο χρόνο για να δομήσει τον σχεδιασμό της. Παρ' όλα αυτά, στην πράξη, δεν δύναται να καλύψει έως ώρας ούτε τις χτυπητές αδυναμίες της, κι ενώ το ημερολόγιο δείχνει 26 Ιουλίου.

Υπογράφοντας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήξερε καλά ότι πίστη ο κόσμος σε αυτή την ομάδα δεν πρόκειται να έχει, με όλα όσα έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Πλέον, το έργο του Σέρβου τεχνικού έχει γίνει ακόμα δυσκολότερο, δίχως κανένας να γνωρίζει αν ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να ενισχυθεί σοβαρά. Διότι με τόσος χρόνος που έχει χαθεί, είναι πια αμφίβολο το τι αξίας παίκτες θα έρθουν...

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr