Σοβαρός, μετρημένος και κανονικός προπονητής

Δημοσιεύθηκε 3 μήνες πριν, στις 1:22:0 6/17/2021,
Συντάκτης: Ηλίας Λιβάνιος

Ο Ηλίας Λιβάνιος σχολιάζει την εικόνα που βγάζει ο Γιοβάνοβιτς μετά και τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς λοιπόν! Νέα εποχή στον Παναθηναϊκό με κάθε επισημότητα, μετά την ανακοίνωση του Σέρβου τεχνικού, αλλά και τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη! 

Παρατηρώντας κάποιος τη γλώσσα του σώματος του έμπειρου προπονητή θα διαπίστωσε πως πρόκειται για έναν πραγματικό κύριο, έναν ευγενικό άνθρωπο, αλλά και έναν σοβαρό και μετρημένο επαγγελματία που σέβεται τη δουλειά (και) των προκατόχων του.

Συστατικά που δημιουργούν ελπίδα για το ότι κάτι καλό θα χτιστεί στον σύλλογο με τον ίδιο στον πάγκο. Κάτι που φαίνεται και από το ότι ήθελε να υπογράψε μονοετές συμβόλαιο και όχι να... κάτσει πάνω σε ένα διετές ή και τριετές και στα μισά να... αποχωρήσει. Εάν οι συνθήκες θα είναι οι ιδανικές, τότε θα τον δούμε για περισσότερο -από ένα έτος- στον Παναθηναϊκό.

Αν μπορούμε να κρατήσουμε μια φράση ή μάλλον μια... λέξη του αυτή είναι η λέξη ευθύνη την οποία αποτύπωσε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του. 

O Iβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου απέδειξε ότι ήρθε στο κλαμπ για να δουλέψει και να προσπαθήσει να αφήσει έργο, αρκεί φυσικά να το επιτρέψουν και οι συνθήκες αυτό. 

Δεν πρόκειται για μαθητευόμενο μάγο όπως ήταν ο Πογιάτος, ούτε και... Λάζλο Μπόλονι με ξεπερασμένες ιδέες που δεν αντιπροσώπευαν τον Παναθηναϊκό του 2021 και είχαν ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ένα χρόνο νωρίτερα από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. 

 

 

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr