Κανονικός προπονητής και κανονικό μπάτζετ δείχνουν πρωταθλητισμό

Δημοσιεύθηκε πέρισυ, στις 9:48:0 5/29/2021,
Συντάκτης: Ηλίας Λιβάνιος

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη νέα χρονιά από καλύτερες βάσεις. Ο Ηλίας Λιβάνιος αναλύει!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε λοιπόν νέο προπονητή. Έναν σοβαρό, έμπειρο και ικανό άνθρωπο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί και πρωταθλητισμό να κάνει, αλλά και πορείες στην Ευρώπη. Την Ευρώπη που οι πράσινοι έχασαν φέτος ελέω της διαχείρισης που έγινε με τον Λάζλο Μπόλονι και την στήριξη που είχε σχεδόν μέχρι τέλους από τον εξίσου τελειωμένο Ντρεοσί.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός ξεκινά την επόμενη χρονιά από τελειώς διαφορετική φάση, σε σχέση με την τρέχουσα που ολοκληρώνεται σε όλα τα πρωταθλήματα σιγά σιγα.

Πέρυσι ο Ρόκα επέλεγε τον μαθητευόμενο μάγο Πογιάτος, ο οποίος πλέον βγάζει τα προς το ζην στην Ιαπωνία, παρά το γεγονός ότι ο Αλαφούζος είχε πάρει την απόφαση αύξησης του μπάτζετ με παίκτες, οι οποίοι δεν ήταν δεδομένα για να τερματίσουν στην πέμπτη θέση.

Πλέον, οι πράσινοι καλύπτουν το... ντεσαβαντάζ του προπονητή το οποίο μπορεί να εξελιχθεί και σε μεγάλο ατού, μιας και ο άνθρωπος με το καλημέρα έχει δείξει κάποια σοβαρά δείγματα γραφής.

Κοινώς, δεν έχει... ανακοινώσει νέους παίκτες, πριν καλά καλά πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, όσο και εάν οι Κύπριοι μας στέλνουν περιπτώσεις τύπου Οκριασβίλι.

Θέλησε, ορθώς, να αξιολογήσει πρώτα το υπάρχον ρόστερ και στη συνέχεια να εισηγηθεί ενισχύσεις σε θέσεις που η ομάδα πονά. Ούτως ή άλλως, φέτος αναμένουμε ποιοτικές κινήσεις, μιας και το μπάτζετ για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ και είναι ένα μπάτζετ ικανό ακόμη για πρωταθλητισμό, την ώρα που αναμένουμε και το πως θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και πόσο θα αποδυναμωθεί με πιθανές πωλήσεις του!

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά θα έχει όλα τα φόντα για να κάνει για πρώτη φορά μετά τη δεύτερη χρονιά του Αναστασίου πρωταθλητισμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το Prasinostypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Prasinostypos.gr